Paraira assegura que les millores en la recollida d'escombraries es notaran a finals d'any


  • Comparteix:

Cristina Paraira

Cristina Paraira

La tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira, demana paciència als santcugatencs per comprovar les millores que introduirà l'empresa Valoriza al servei de recollida d'escombraries. Paraira ha dit a Cugat.cat que els canvis compromesos per la nova concessionària es començaran a notar abans d'acabar l'any, amb l'arribada de nova maquinària que permetrà augmentar la capacitat dels contenidors i la freqüència de retirada de la brossa.

En la primera entrevista a Cugat.cat després de l'anunci del nou cartipàs municipal, Paraira ha dit que les millores en el servei de neteja viària i recollida d'escombraries es faran evidents durant l'últim trimestre de l'any, i ha demanat temps a la ciutadania per comprovar els beneficis de la nova concessió.

Cristina Paraira

Estem contents globalment. El canvi gran no s'ha fet perquè no ens han arribat els mitjans per fer-ho però al setembre ho farem.


La titular de Serveis Urbans també ha anunciat que s'engegarà una campanya per reforçar l'ús dels punts verds, que ara ja tenen uns 8.000 usuaris. Al Punt Verd del centre, a més, es pretén introduir un punt d'informació per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de reduir la generació de residus i reciclar. Paraira reconeix que aquestes continuen sent assignatures pendents al municipi i explica com les afrontarà durant aquest mandat.

Cristina Paraira

Sabem que tenim el repte de la reducció de residus. Ampliarem els contenidors i millorarem les freqüències i, en paral·lel, farem prevenció.


Pel que fa a l'àrea de Presidència, que compta amb una regidoria delegada encapçalada per Francesc Carol, Paraira ha anunciat que les prioritats seran el desplegament del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) i del Reglament de Participació, que preveu la creació de nous consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.