La campanya 'Mulla't per l'esclerosi' arriba a la ciutat aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge de la jornada del 'Mulla't per l'esclerosi' de l'any passat

Imatge de la jornada del 'Mulla't per l'esclerosi' de l'any passat

La 18a edició de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi' arriba a Sant Cugat aquest diumenge. La iniciativa pretén sensibilitzar els santcugatencs sobre aquesta malaltia, que afecta més de 6.000 persones a Catalunya. Les piscines del Parc Central i de la Floresta acolliran la jornada.

La campanya 'Mulla't per l'esclerosi' organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple arriba aquest diumenge amb la intenció d'augmentar la xifra de nedadors respecte l'any passat. Nedar un total de 15 quilòmetres serà l'objectiu a assolir per part de tots aquells santcugatencs que vulguin participar en aquesta campanya solidària que també s'organitza a piscines d'arreu de Catalunya.

La coordinadora de la campanya, Núria Fuster, ha destacat la importància de la jornada.

Núria Fuster

Ha estat gràcies a iniciatives com aquesta que ha fet que puguem ampliar els serveis i treure de l'anonimat aquesta malaltia.






A Catalunya, més de 6.000 persones pateixen aquesta malaltia que afecta el sistema neurològic. Enguany la iniciativa compta amb un padrí molt especial, el porter del Futbol Club Barcelona Víctor Valdés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.