La Fundació puntCat celebra la fita dels 50.000 dominis amb un concurs


Temes relacionats

La Fundació puntCat veu opcions de negoci en els nous dominis d'Internet (20/jun/11)

La Fundació puntCAT ofereix dominis a meitat de preu per celebrar el seu 5è aniversari (22/abr/11)


  • Comparteix:

La web de la fundació ja reflecteix la fita de més de 50.000 dominis

La web de la fundació ja reflecteix la fita de més de 50.000 dominis

La Fundació puntCat, amb seu a Sant Cugat i reguladora del domini .cat, celebra el seu cinquè aniversari i els més de 50.000 dominis actius amb el sorteig de paneres i el concurs de vídeos '1dels50mil.cat' que vol donar a conèixer entre els usuaris el volum i la qualitat dels dominis .cat. El director de la fundació, Jordi Iparraguirre, ha valorat aquesta fita i ha destacat la gran tasca col·lectiva que està fent la comunitat que regula la seva entitat.

Iparraguirre ha explicat que el concurs de vídeos vol ser una eina per promocionar els dominis, per explicar què fa cadascun d'ells i per crear sinergies entre diferents dominis que encara no es coneixen. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Iparraguirre

Volem ajudar tothom i donar publicitat de les diferents webs.



Per participar-hi només cal enviar un vídeo explicant quina aportació es fa a internet des del domini propi o destacant el .cat preferit.

El director de la fundació ha remarcat la gran tasca feta fins ara per l'entitat privada, què representa i el caràcter pioner que suposa que el domini .cat sigui el primer i únic dedicat a una comunitat lingüística i cultural. En aquest sentit, ha ressaltat el valor afegit que suposen aquests dominis dins del món global d'internet.

Jordi Iparraguirre

No és només un creixement en volum. També és molt sòlid perquè aporten un valor afegit per sobre de la mitjana del sector.



La fundació es posa com a reptes de cara al futur més immediat seguir creixent en volum i qualitat, seguir sent dels dominis més segurs i començar a buscar nous serveis per usuaris i els titulars dels dominis .cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.