El Rotary Club finançarà els menjadors socials de Càritas amb el concert solidari d'enguany


  • Comparteix:

La presidenta del Rotary, Montserrat Moral

La presidenta del Rotary, Montserrat Moral

Càritas serà la beneficiària del proper concert solidari del Rotary Club, que tindrà lloc a finals d'any. L'entitat, que acaba de renovar presidència, vol donar suport al projecte de menjador social de l'ONG. Entre els projectes que el Rotary Club es marca per aquest any s'inclou la possibilitat de repoblar la zona de l'Arborètum amb arbres autòctons de la Mediterrània.

La nova presidenta del Rotary Club a la ciutat, Montserrat Moral, ha anunciat el nou beneficiari del concert solidari que cada any organitza l'entitat a finals d'any. L'objectiu de la recaptació de l'activitat serà donar suport als menjadors socials de l'ONG Càritas. El Rotary també està estudiant la possibilitat de fer un parc arbrat a la zona de l'Arborètum, projecte que ja va començar a fer l'Ajuntament, però que no es va completar per falta de finançament.

La presidenta del Rotary Club, Montserrat Moral, ha donat més detalls de la iniciativa al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Montserrat Moral

Volem fer alguna cosa per deixar al poble. El somni és posar arbres a la zona de l'Arborètum, ja que l'Ajuntament no ha pogut acabar-ho.


De moment, el projecte s'està negociant amb l'Ajuntament, però la intenció de l'entitat es portar-lo a terme abans d'acabar l'any. Alguns dels recursos que es plantegen com a forma de finançament són el patrocini d'arbres per part de voluntaris que vulguin col·laborar amb la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.