Cerdanyola enviarà a la Generalitat l'informe que determina incompatible l'abocador a Can Fatjó


  • Comparteix:

Imatge de la zona de l'abocador de Can Fatjó dels Aurons

Imatge de la zona de l'abocador de Can Fatjó dels Aurons

L'Ajuntament de Cerdanyola es compromet a enviar un informe a la Generalitat que determina que l'activitat d'un abocador és incompatible amb el règim urbanístic vigent a Can Fatjó dels Aurons a tocar de Sant Cugat. Ho ha assegurat la Plataforma contra l'Abocador a Can Fatjó dels Aurons, després d'una reunió aquest dilluns amb l'alcaldessa cerdanyolenca, Carme Carmona. L'entitat demana que la Generalitat es pronunciï sobre l'abocador.

La Plataforma contra l'Abocador a Can Fatjó dels Aurons continua treballant per evitar que l'abocador sigui una realitat. La portaveu de la plataforma, Tatiana Fernández, ha subratllat en una entrevista a Cugat.cat que han contractat advocats per promoure accions legals, i que s'ha enviat instàncies a totes les administracions.

Fernández també ha explicat que aquest dilluns la plataforma s'ha reunit amb l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, per demanar que l'Ajuntament enviï a la Generalitat l'informe que determina que un abocador no és compatible.

Tatiana Fernández

Cerdanyola va fer un informe que determinava la incompatibilitat urbanística. Així s'arxivaria el procediment administratiu per fer l'abocador.





D'altra banda, la portaveu ha demanat que la Generalitat es pronunciï sobre l'abocador.

Tatiana Fernández

És molt important que la Generalitat es pronunciï perquè encara no ho ha fet. Per ells el projecte no existeix.





Fernández ha explicat que la plataforma ha intentat posar-se en contacte amb conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, sense èxit. Paral·lelament, la portaveu de la plataforma ha explicat que des del març hi ha una proposta de resolució perquè el Parlament es pronunciï sobre l'abocador, tot i que assegura que encara no ha entrat a la comissió de Medi Ambient.

Aquest dimarts al vespre la plataforma contra l'abocador de deixalles a Can Fatjó dels Aurons s'ha reunit amb veïns, representants polítics de Sant Cugat i Cerdanyola per exposar en quin punt es troba actualment l'abocador, així com per demostrar la unitat del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.