L'alcaldessa felicita els directors dels centres escolars per la feina del curs


  • Comparteix:

La recepció ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament

La recepció ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament

Els directors i directores de les escoles de la ciutat han assistit a una recepció on l'alcaldessa, Mercè Conesa, els ha agraït la tasca que han desenvolupat al llarg de l'any. La trobada, que ha tingut lloc aquest dijous al matí, ha comptat amb la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i la regidora d'Educació, Esther Salat. L'acte també ha servit per entregar un obsequi a tots aquells directors que es jubilen i que deixen el càrrec.

La sala de plens ha estat l'escenari per celebrar una trobada amb els màxims responsables del centres escolars de la ciutat. L'acte ha servit perquè l'alcaldessa, Mercè Conesa, lloï la tasca que han fet al llarg de l'any. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i la regidora d'Educació, Esther Salat també han assistit a la cita.

La trobada ha finalitzat amb l'entrega d'uns obsequis per part de l'alcaldessa als directors de les escoles l'Olivera, Joan Margall, Turó de Can Mates i de La Farga, que l'any vinent ja no ocuparan el càrrec o bé es jubilen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.