Veïns de Valldoreix es mobilitzen contra l'ERO de Mútua Terrassa


Temes relacionats

Tres serveis sanitaris dels CAP desapareixeran, segons CCOO ( 7/jul/11)

L'EMD treballarà per evitar la supressió de serveis del CAP de Valldoreix ( 5/jul/11)

Conesa: 'Serem bel·ligerants amb la Generalitat per exigir el ple funcionament dels CAP al setembre' ( 2/jul/11)

L'ERO de Mútua Terrassa reduirà el personal dels dos CAP de la ciutat ( 1/jul/11)

Alonso (ICV-EUiA): 'El tancament del CAP a l'agost és un pas més per carregar-se la sanitat pública ' (30/jun/11)


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP Valldoreix

Vista exterior del CAP Valldoreix

Les associacions de veïns Progressistes de Valldoreix i de Ca n'Enric la Miranda recullen signatures entre els veïns del territori per evitar el tancament del Centre d'Atenció Primària (CAP) a l'agost. Membres de l'agrupació, que aquest divendres s'han reunit amb el responsable del centre sanitari valldoreixenc, asseguren que han estat informats de la supressió d'alguns serveis com a conseqüència de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) plantejat per l'operador sanitari.

A la reunió d'aquest divendres, els veïns han estat informats dels serveis que es veuran afectats per la reducció de plantilla que contempla l'ERO. Segons ha explicat a Cugat.cat el membre de la junta de l'associació veïnal progressista Emili Sempere, la direcció del CAP de Valldoreix ha confirmat que els serveis de rehabilitació, endocrinologia i reumatologia deixaran d'oferir-se al territori si la retallada s'aplica en les condicions actuals.

Les plataformes es mobilitzen en contra d'un tancament que, segons afirmen, 'provocarà un embús' a les llistes d'espera i 'pot provocar el col·lapse del CAP de Sant Cugat', on es derivaran treballadors i usuaris de Valldoreix. Emili Sempere aposta per buscar altres mesures. Són declaracions a Cugat.cat.

Emili Sempere

Cal tenir imaginació per solucionar els problemes. No ens podem quedar amb què no hi ha diners i que tot se'n va en orris.


El dissabte al matí, els representants veïnals han visitat el mercadet que s'instal·la al voltant de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Valldoreix per recollir signatures i conscienciar els ciutadans d'aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.