L'Associació de Veïns del Centre-Estació alerta de la presència de rates al barri


Temes relacionats

El consistori desratitzarà la plaça de Sant Antoni, després de les queixes dels veïns ( 8/jul/11)


  • Comparteix:

Imatge de la plaça de Sant Antoni

Imatge de la plaça de Sant Antoni

L'Associació de Veïns del Centre-Estació alerta de l'aparició i l'increment de rates a la plaça de Sant Antoni, coneguda com la plaça dels Pous, des de fa dues setmanes. L'entitat ha rebut diverses queixes de veïns, que a més afirmen haver-se posat en contacte amb l'Ajuntament via telefònica sense cap resposta informativa ni actuació per part del consistori.

Segons els veïns, les rates apareixen durant el dia al voltant del parc infantil que hi ha a la plaça de Sant Antoni. L'associació assegura que la presència de rosegadors suposa un problema de sanitat per al barri.

El col·lectiu creu que cal potenciar la neteja de la zona i aprofitar la colònia de gats per prevenir l'augment de les rates. Ho explica el president de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, Pere Soler.

Pere Soler

Hem reclamat que la colònia de gats es potenciï i hi hagi un arranjament de les menjadores i de les zones on es protegeixen.



Els veïns alerten que cal trobar una resposta per evitar la degradació de la zona i evitar les males condicions de salubritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.