Els carrers de Vallseca i Josep Irla, tallats al trànsit per obres


  • Comparteix:

Mapa de les obres

Mapa de les obres

Els carrers de Vallseca i Josep Irla es tallaran al trànsit aquest dimarts a causa de les obres del pont de Can Rabella que unirà el districte de Mira-sol i el barri de Can Mates. La circulació es veurà afectada fins el segon divendres de setembre. L'accés dels vehicles dels veïns residents romandrà obert per a càrrega i descàrrega.

Aquest tall de trànsit no afectarà les restriccions que pateix l'avinguda de Montserrat Roig des de l'abril on només es pot circular en un dels dos sentits. Els cotxes que circulen direcció l'estació de Mira-sol han de desviar-se pels carrers d'Ordal, Saragossa o pel Camí de Sant Cugat al Papiol.

El pont de Can Rabella permetrà unir el districte de Mira-sol i el barri de Can Mates, que es troben separats per la línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El resultat final serà la unió dels carrers de Pompeu Fabra, a Mira-sol, i de Josep Irla, a Can Mates. Les obres podrien finalitzar el darrer trimestre de l'any i tenen un cost de 825.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.