Una sessió de cuina al Mercat de Torre Blanca pretén dinamitzar el comerç de l'equipament


  • Comparteix:

La primera sessió de 'La Cuina al Mercat' ha tingut lloc aquest darrer dissabte

La primera sessió de 'La Cuina al Mercat' ha tingut lloc aquest darrer dissabte

El Mercat de Torre Blanca acollirà, aquest dissabte, la segona sessió de 'La Cuina al Mercat'. L'activitat compta amb la participació d'un cuiner que s'encarrega de preparar diversos plats amb productes de les parades del mercat. L'objectiu de l'activitat, organitzada conjuntament entre el Mercat de Torre Blanca i l'Ajuntament, és dinamitzar el comerç. La primera sessió ha comptat amb el cuiner del restaurant Biarritz i més d'un centenar de persones han tastat els plats cuinats.

Dissabte a les onze del matí el Mercat de Torre Blanca acollirà la segona sessió de l'activitat 'La Cuina al Mercat', que vol dinamitzar el comerç de l'equipament. Ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat el director del Mercat Torre Blanca, Joan Fibla.

Joan Fibla

Sorgeix d'un pla de dinamització de l'Ajuntament. Hi havia diferentes propostes i una d'elles era aquesta.



L'èxit de la primera sessió, que ha estat aquest darrer cap de setmana, avala l'activitat. Més d'un centenar de persones s'han acostat al Mercat de Torre Blanca per veure la cuina que ha elaborat el cuiner del restaurant Biarritz, Tomàs Valls. Fibla ha explicat com ha anat la sessió d'aquesta setmana.

Joan Fibla

Vam fer 300 tasts de tres plats diferents. Dels tres plats, 100 tasts.




L'organització de l'activitat estudia la possibilitat d'organitzar noves sessions a la tardor, després de l'èxit d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.