La ministra de cultura de la RADS destaca el compromís de Sant Cugat amb el poble sahrauí


  • Comparteix:

Moment de la visita al pis d'acollida

Moment de la visita al pis d'acollida

La ministra de cultura de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), Khadija Hamdi, ha visitat aquest dijous el pis d'acollida per a infants que coordina l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS). Hamdi ha destacat la feina d'SCAPS i l'Ajuntament, i ha mostrat el seu agraïment a tota la ciutat. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, per la seva banda, ha reiterat el compromís de Sant Cugat amb el poble sahrauí.

Hamdi ha elogiat el projecte del pis d'acollida per a menors malalts.

Khadija Hamdi

És una iniciativa humana molt important; és un pis molt gran i net i que demostra la bona voluntat de la gent que treballa en aquest projecte.


Pellicer, per la seva banda, ha reiterat el compromís de Sant Cugat amb el poble sahrauí i també el d'aquest poble amb Sant Cugat i els catalans. La tinenta d'alcalde ha afegit que visites com aquesta són l'excusa per poder mostrar i avaluar la feina feta fins ara.

Susanna Pellicer

Renovem aquest compromís que tenim amb els sahrauís i ells amb nosaltres. És l'ocasió per mostrar la feina feta.



La delegació sahrauí ha inclòs també la presidenta de la Unió Nacional de Dones Sahrauís, Fatma Mehdy, entre d'altres. La comitiva ha pogut conèixer de primera mà el pis d'acollida i els set infants que hi viuen actualment sota la supervisió de dos monitors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.