40.000 euros d'ajuda a Càritas en el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament


Temes relacionats

Càritas aposta per la mediació en els desnonaments a la ciutat (27/jun/11)

El menjador social de Càritas obrirà a principis del curs vinent ( 1/jun/11)

L'escola Europa recapta fons per al futur menjador social de Càritas (30/abr/11)

Es mantenen les dades de precarietat social sense millores a curt termini, segons l'informe de Càritas de 2010 (15/mar/11)


  • Comparteix:

Moment de la signatura de l'acord

Moment de la signatura de l'acord

Càritas i l'Ajuntament signen el conveni que permetrà posar en marxa el projecte del menjador social a Sant Cugat, entre altres iniciatives. El pressuport per aquest any serà de 29.300 euros més 10.000 del fons d'emergència, una xifra similar a la d'anys anteriors. El menjador social és una iniciativa de l'ONG amb el suport de l'Ajuntament i altres entitats de la ciutat.

L'Ajuntament aporta enguany uns 40.000 euros a Càritas, que ajudaran a la ONG a tirar endavant el menjador social i altres accions. L'ajuda econòmica finançarà diversos programes d'atenció social que ofereix Càritas com el Talleret, que dóna suport a dones embarassades, i el servei de reforç escolar, dirigit a nois i noies d'ESO.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquests projectes per garantir la cohesió social de la ciutat i també ha agraït la tasca de l'ONG.

Mercè Conesa

La tasca de Càritas és clau per a la cohesió social de la nostra ciutat.


Conesa ha afegit que en temps de crisi econòmica encara és més necessari fomentar la col·laboració entre la societat civil amb les administracions públiques.

Per altra banda, el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, ha destacat la importància d'oferir ajuda a tots aquells santcugatencs que ho necessitin.

Blai Blanquer

El 20% dels usuaris són santcugatencs i és important que puguin rebre menjar i ajuda.


L'obertura del menjador està prevista entre setembre i octubre, i s'hi atendrà persones que no tenen prou amb el servei de recollida d'aliments que ja ofereix l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.