Sant Cugat dóna suport a 17 projectes de cooperació i desenvolupament


  • Comparteix:

Un dels projectes subvencionats és per a la Fundación Vicente Ferrer

Un dels projectes subvencionats és per a la Fundación Vicente Ferrer

Sant Cugat aposta per finançar 17 projectes de cooperació i accions d'educació al desenvolupament aquest 2011. Un total de 222.700 euros és la partida que destina l'Ajuntament a iniciatives solidàries. Tot i la crisi econòmica, el consistori destina l'1% del pressupost a aquests projectes.

D'aquests 17 projectes, 14 estan destinats a iniciatives de cooperació al desenvolupament, impulsades per ONG de la ciutat i entitats de països empobrits, i tres estan dirigits a l'educació del desenvolupament. Aquests últims són projectes per sensibilitzar i formar als santcugatencs sobre les desigualtats entre els països del nord i els del sud.

Entre els projectes més destacats hi ha el de l'entitat Educación sin fronteras, que rebrà 21.044 euros i que té l'objectiu d'ajudar al desenvolupament a les comunitats indígenes de Guatemala. En paral·lel, la Fundación Vicente Ferrer, ha presentat una iniciativa per millorar els recursos hídrics a Anantapur, a l'Índia, finançat amb 17.020 euros.

Al febrer passat es van estudiar els projectes a considerar per rebre l'ajut entre l'Ajuntament i el Fons Català de Cooperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.