La coordinadora d'AMPA, indignada amb la pujada del transport escolar


Temes relacionats

El transport escolar s'encarirà més d'un 400% el curs vinent (27/jul/11)


  • Comparteix:

Les AMPA estan indignades amb el preu del transport escolar

Les AMPA estan indignades amb el preu del transport escolar

La coordinadora d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) proposa que els diferents territoris de la ciutat siguin considerats municipis diferents per evitar l'increment de més del 440% del preu del transport escolar. D'aquesta manera, la subvenció del Consell Comarcal cobriria les despeses ja que els desplaçaments entre poblacions estan subvencionats al 100% per l'ens comarcal. La coordinadora assegura que al setembre les famílies es mobilitzaran per intentar reduir aquest cost que el curs vinent s'enfilarà fins als 265 euros. Actualment són 60 euros per alumne i any.

La coordinadora considera 'molt greu' l'increment del preu del transport escolar públic. L'entitat considera que les famílies no podran fer front a l'augment de més del 440% de la tarifa que passa a ser de 265 euros per alumne i any.

La representant de l'Institut Arnau Cadell dins la coordinadora, Patrícia Recolons, ha exposat a Cugat.cat una possible solució.

Patrícia Recolons

La solució és que no ens tractin com una ciutat. Els districtes estan molt desplaçats i el transport públic no arriba a tot arreu.



Recolons ha assegurat que les associacions de mares i pares de la ciutat es mobilitzaran al setembre per intentar trobar una solució que no signifiqui una càrrega econòmica tan 'important' per les famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.