L'empresa Susanita tiene un ratón destina un 1% de la seva facturació anual a Creu Roja


  • Comparteix:

Logotip d'aquesta empresa web

Logotip d'aquesta empresa web

L'empresa santcugatenca Susanita tiene un ratón destina un 1% de la seva facturació anual a Creu Roja de la ciutat. Aquesta botiga en línia de serveis fotogràfics destina part de la seva facturació a uns 'kits de suport social' per a infants d'entre 0 a 18 mesos amb tot allò necessari per al seu dia a dia amb bolquers, xumets i biberons.

L'empresa santcugatenca difon els seus serveis fotogràfics a través de la web susanitatieneunraton.com, un portal perquè les famílies pengin les seves imatges d'una forma segura i senzilla.

La responsable del negoci, Íngrid Gibert, ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' els motius que la van portar a fer aquesta proposta.

Íngrid Gibert

Arrel de fer un negoci destinat a mares i nens, vam pensar que volíem ajudar una mica als que tenim a prop.



Gibert ha animat la resta de negocis de la ciutat a col·laborar amb iniciatives solidàries com aquesta perquè els proporciona un gran benefici 'personal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.