Aquest dissabte comença la X Mostra de Teatre Amateur de Valldoreix


  • Comparteix:

La desena Mostra de Teatre Amateur de Valldoreix dona el tret de sortida aquest dissabte amb la representació de l'obra 'La casa de Bernarda Alba'. El certamen enguany arriba però amb una diferència respecte les edicions anteriors. Només es posaran en escena obres literàries pròpies del grup de Teatre Espiral que previament ha triat el públic.

Des d'aquest dissabte i fins el novembre els santcugatencs tindran cada cap de setmana una cita al Casal de Cultura de Valldoreix. Arriba de nou la Mostra de Teatre Amateur que celebra enguany la seva desena edició. Un certamen que organitza el grup de teatre Espiral i que, a diferència d'altres anys, no comptarà amb la interpretació de grups exteriors. Només es posaran en escena les obres del mateix grup de teatre Espiral. El vocal de serveis personals, Josep Casadellà ens ho explica.

Josep Casadellà

Aquest any el públic ha triat les obres que vol veure. No hi haurà cap interpretació de grups convidat.


La mostra està formada per cinc obres de teatre, totes sobre temes que fan reflexionar al públic. Aquest cap de setmana hi haurà doble sessió. La primera i la que obrirà el certamen serà "La casa de Bernarda Alba" de Federico García Lorca.

Més de 600 persones van passar l'any passat per la mostra de teatre, una xifra que enguany s'espera superar. I és que no només surt satisfet el públic, sinò que també hi ha una part d'agraïment en els actors i actrius quan interpreten un personatge. Amb aquestes paraules ens comenta la directora del grup de teatre Espiral, Trini Escrihuela, que sent quan es posen a estudiar el paper que han d'interpretar.

Trini Escrihuela

El més gratificant per un actor és quan interpretes l'obra d'un autor consagrat ja que fas renèixer el seu nom.


"Teatre breu:4 monòlegs", "Gente Bien", "El dret d'escollir" i la que tancarà el certamen "Avui canto per mi" és el repertori que ha preparat el grup de teatre Espiral per la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.