El Barcelona Rubik's Summer Open amplia horitzons amb participants de països molt diversos


  • Comparteix:

El campionat ha tingut lloc al Casal de Joves Torreblanca

El campionat ha tingut lloc al Casal de Joves Torreblanca

El Barcelona Rubik's Summer Open ha donat el tret de sortida aquest divendres a la segona edició protagonitzada per assistents de diferents nacionalitats. Com l'any anterior, el Casal de Joves TorreBlanca ha acollit la primera part de la competició, que enguany compta amb 57 participants.

Aquest divendres ha estat el torn de les proves secundàries del campionat, que han començat a les quatre de la tarda i s'han allargat fins a les nou del vespre. En aquesta primera cita, els participants s'han enfrontat a puzzles com el 'Magic' i el 'Mastermagic', de baixa dificultat.

L'edició d'enguany compta amb 57 participants que destaquen per la diversitat de les seves procedències. El president del Club de Rubik de Catalunya, Daniel Ortiga, ha explicat que no és habitual acollir assistents de països llunyans a l'Estat espanyol.


Daniel Ortiga

Aquest any ha vingut gent de Turquia, Grècia i Israel. Normalment solen venir de França i Anglaterra.



El campionat segueix aquest dissabte a les nou del matí amb proves com la resolució del cub 3x3, del 7x7, amb una mà i amb els ulls tancats. Els interessats s'hi poden inscriure omplint el formulari corresponent a la pàgina web de l'Associació Club de Rubik de Catalunya (ACRC), tot i que els menors de 18 anys hauran de demanar permís als seus pares o tutors prèviament. Els horaris específics de cada prova també es poden consultar en aquest lloc web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.