La passió pel Rubik uneix persones de tots els països i totes les edats


  • Comparteix:

El Barcelona Rubik's Summer Open ha reunit participants d'arreu del món i de totes les edats amb la passió pel Rubik com a punt en comú. El campionat, que ha tingut lloc entre aquest divendres i dissabte al Casal de Joves Torreblanca, ha comptat amb 57 participants que han competit en modalitats com la del cub 3x3, 7x7, amb els ulls tancats i amb resolució escrita.

En el campionat, els participants han de resoldre el més ràpid possible des del cub més petit, de 2x2, fins al més gran i de més dificultat, de 7x7. Els concursants tenen fins a cinc intents i competeixen en diverses modalitats, com la resolució amb una mà, amb els ulls tancats i entregant la solució per escrit.

La quarta edició del campionat ha comptat amb assistents de l'Estat espanyol i dels Estats Units, Grècia, Turquia i Israel. El president del Club de Rubik Catalunya, Daniel Ortiga, ha destacat que la cita compta cada cop amb participants més joves. Ortiga també ha subratllat que l'esdeveniment, a banda de la competició, fomenta la cohesió social.

Daniel Ortiga

La gent és molt comunicativa. Hi ha rivals, però no tenim problemes en explicar-nos la forma de resoldre els cubs.



Alguns dels participants han explicat com va començar la seva afició al Rubik.

Participants

Vaig veure el bon ambient. / Vaig veure el cub en una botiga i en vaig aprendre. / En un viatge, vaig veure el cub i em va agradar.





El campionat s'ajusta a les normes de la World Cube Association (WCA) i els resultats obtinguts constaran com a oficials al rànquing de l'associació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.