Els Mossos i la Policia Local activen un dispositiu comú per acabar amb els robatoris de coure


Temes relacionats

Veïns de Sol i Aire denuncien robatoris de fils de coure a la urbanització (30/jun/11)


  • Comparteix:

Extreuen el coure del plàstic i n'abandonen les restes

Extreuen el coure del plàstic i n'abandonen les restes

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han posat en marxa un dispositiu comú per acabar amb els robatoris de cable de coure, en especial a la zona de Sol i Aire. Ho ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, com a mesura desenvolupada en la darrera Junta Local de Seguretat per combatre el problema. El president de l'Associació de Veïns de Sol i Aire, Guillem Roca, ha assegurat que la suma d'hores que els robatoris han deixat sense telèfon el barri equival a tres setmanes.

La Junta de Seguretat Local ha acordat posar en marxa el dispositiu conjunt entre les policies local i nacional. Malgrat això, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha reconegut que les detencions dels lladres són complicades.

Jordi Puigneró

Roben cable de coure en mig del bosc i no és senzill enganxar-los. Amb aquest dispositiu, esperem que cometin algun error per detenir-los.


En suma, el president de l'Associació de Veïns de Sol i Aire, Guillem Roca, parla de set robatoris al bosc en els darrers tres mesos, amb els que s'han sostret fins a dos quilòmetres de cable de coure de les línies telefòniques. Ha alertat que els lladres manipulen el material robat al bosc, amb el perill d'incendi que això implica. A més, Roca ha denunciat que s'ha extret fins a un quilòmetre de cable de l'enllumenat, aprofitant que durant el dia no hi ha corrent elèctric.

El president dels veïns del barri ha lamentat la quantitat de temps que els robatoris han deixat la zona incomunicada per telèfon.

Guillem Roca

En tot el cicle de robatoris, si suméssim totes les hores i dies, serien tres setmanes incomunicats. Malgrat això, tenim mòbils, encara que sense gaire cobertura.



Roca també ha celebrat la bona col·laboració de l'empresa Telefònica per solucionar-ho i ha apuntat que s'estan buscant alternatives per no haver de tornar a instal·lar-hi coure.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.