Detingut el presumpte autor de 58 robatoris a Volpelleres


  • Comparteix:

Els Mossos de Rubí han detingut el sospitós

Els Mossos de Rubí han detingut el sospitós

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de 58 robatoris amb força comesos a Sant Cugat. Després de diverses denúncies per robatoris a trasters del barri de Volpelleres, el cos policial va obrir una investigació que ha culminat amb la detenció del sospitós a mitjans de juliol. L'home actualment està en llibertat amb càrrecs.

El presumpte autor dels fets es va emportar una motocicleta, algunes bicicletes i diversos articles de material esportiu. De tot això només s'ha pogut recuperar la motocicleta. El suposat responsable dels fets accedia a la zona d'aparcaments de les comunitats aprofitant les entrades i sortides de vehicles, o bé, s'introduïa per l'entrada principal i manipulava l'ascensor per poder baixar fins el soterrani. Un cop allà, forçava els panys dels trasters i s'emportava els objectes.

Els 58 robatoris van ser comesos a tres edificis del barri de Volpelleres. Arran de les denúncies dels veïns, la Unitat d'Investigació de Rubí va obrir la investigació. A principis de juliol es va identificar un veí de l'Hospitalet de Llobregat com a sospitós i a mitjans de mes es va procedir a la seva detenció. Després de ser posat a disposició judicial l'acusat ha quedat en llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.