Cugat ràdio es manté oberta a l'agost amb un nou magazín diari en directe


  • Comparteix:

L'equip d''Estiu a Fons'

L'equip d''Estiu a Fons'

El magazín 'Estiu a Fons' prendrà el relleu del programa 'Sant Cugat a Fons' a partir de l'1 d'agost i fins al 9 de setembre a Cugat Ràdio. El nou programa oferirà una primera hora informativa amb entrevistes a personalitats santcugatenques i una segona hora que comptarà amb seccions de cinema, música i viatges, entre d'altres. L''Estiu a Fons' s'emetrà de dilluns a divendres de nou a onze del matí.

El nou magazín, conduït per Jon Sindreu i Núria Juanico, repassarà l'actualitat amb especial atenció a la informació local. Durant la primera hora, el programa comptarà amb entrevistes a diverses personalitats santcugatenques, com la directora de cinema Judith Colell; el director de la Fundació puntCAT, Jordi Iparaguirre, i el periodista Jofre Llombart, entre d'altres.

Un repàs de l'agenda del dia donarà pas a la segona hora, on es parlarà de cinema, música, llibres i viatges en diverses seccions diàries. El magazín també inclou un concurs de cultura general i un espai per parlar dels mitjans de comunicació.

Pel que fa als serveis informatius, seguiran actualitzant la informació tot l'agost a Cugat diari i als butlletins horaris, que repassaran cada seixanta minuts les notícies més destacades, l'actualitat esportiva i de serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.