Aturen la producció de Delphi per un sostre caigut a causa de la pluja


  • Comparteix:

Alguns carrers s'han vist afectats pel xàfec

Alguns carrers s'han vist afectats pel xàfec

La planta santcugatenca de Delphi ha aturat aquest dissabte la producció per la caiguda d'una part del sostre a causa de les fortes pluges. La tempesta d'aquest dissabte a la tarda ha provocat inundacions del clavegueram i d'algunes rotondes i arbres caiguts a la ciutat. Protecció Civil ha activat el pla Inuncat pel risc d'inundacions al Vallès, desactivat passades cinc hores. Els serveis de transport públic de Sant Cugat no s'han vist afectats.

Una part del sostre i una arqueta d'il·luminació de la planta de Delphi han caigut durant el fort xàfec sense provocar ferits. El torn de dissabte ha quedat suspès a la fàbrica de components d'automoció. En el moment de la incidència, hi havia un centenar de persones treballant a Delphi, que s'han refugiat al menjador mentre una dotació de Bombers hi actuava.

La tempesta ha fet caure alguns arbres i ha provocat inundacions a diverses rotondes i al clavegueram dels carrers de Perú, de Sant Celoni, del Dos de Maig, de la rambla Ribatallada i de l'avinguda de Can Cortés. Dues dotacions de Protecció Civil i una dotació de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) amb tres membres s'han mobilitzat per resoldre aquestes incidències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.