L'EMD i l'Agrupació Sardanista volen potenciar la dansa tradicional a la ciutat


  • Comparteix:

L'EMD i l'Agrupació Sardanista estudien la possibilitat de crear una comissió per potenciar la tradicional dansa catalana a la ciutat. El primer pas, assenyala, el vocal de serveis personals de l'EMD, és involucrar als joves a ballar sardanes ja que és aquest col·lectiu el que té, en aquests moments, més inquietuds per tirar endavant un país nacionalista.

L'Entital Municipal Descentralitzada i l'Agrupació Sardanista podrien col·laborar juntes en breu amb l'objectiu de continuar mantenint viva la tradició de ballar sardanes. El vocal de serveis personals de l'EMD, Josep Casadellà, comenta en què consistiria aquest acord.

Josep Casadellà

Volem promoure les ballades de sardanes a la ciutat i organitzar actes des de l'EMD perquè els santcugatencs puguin practicar la dansa més habitualment.


El primer pas, segons Casadellà, és crear una comissió de participació ciutadana per involucrar els joves perquè ajudin a defensar el patrimoni cultural de la ciutat i del país com és la sardana.

Josep Casadellà

El primer que hem de fer és crear una comissió de participació ciutadana perquè els joves agafin el relleu generacional.


L'objectiu principal però d'aquesta col·laboració és què la gent aprengui a ballar sardanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.