La fibra òptica, alternativa per evitar els robatoris de coure a Sol i Aire


  • Comparteix:

Sol i Aire és la principal zona afectada

Sol i Aire és la principal zona afectada

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha assegurat que la fibra òptica és l'alternativa per evitar a mig i llarg termini els robatoris de cable de coure a Sol i Aire. Tant la companyia Telefónica, propietaria de la xarxa de cablatge, com els veïns de la urbanització coincideixen en la mateixa solució. De fet, l'empresa ha substituït els gairebé dos quilòmetres de cable telefònic robats a la zona per aquest nou material.

Puigneró ha explicat que el coure té ara mateix un gran valor en el mercat negre, mentre que els lladres no mostraran cap interès per la fibra òptica.

Jordi Puigneró

Ja que s'han de substituir aquests cables de coure robat, s'instal·la fibra òptica, ja que no és un material que interessi especialment als lladres, més enllà de les seves grans qualitats.







Tant l'Ajuntament com els veïns han destacat la bona actuació de l'empresa Telefónica per solucionar els talls de la línia de telèfon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.