Núñez i Navarro reclamarà una declaració d'innocència al Tribunal Suprem


Temes relacionats

El fiscal del 'cas Hisenda' demana mesures cautelars per a Huguet i Núñez (29/jul/11)

13 anys de presó per a Huguet i sis per a Núñez pel 'cas Hisenda' (29/jul/11)

Núñez i Navarro assegura que l'Ajuntament desconeix la naturalesa del recurs de cassació (29/abr/11)


  • Comparteix:

Josep Lluís Núñez és propietari majoritari del sector de Torre Negra

Josep Lluís Núñez és propietari majoritari del sector de Torre Negra

El grup Núñez i Navarro recorrerà al Tribunal Suprem per reclamar una declaració d'innocència en relació amb el 'cas Hisenda'. El constructor Josep Lluís Núñez, membre del grup immobiliari i propietari majoritari del sector de Torre Negra, ha estat condemnat per formar part d'una trama corrupta d'empresaris i inspectors d'hisenda amb l'objectiu de tapar irregularitats fiscals. Núñez i Navarro afirma que la seva activitat empresarial ha estat comprovada i revisada per l'Agència Tributària i que s'ajusta a la llei.

La secció novena de l'Audiència de Barcelona ha condemnat Núñez i el seu fill a sis anys cadascun pels delictes de suborn actiu i falsedat documental, i a 13 anys el valldoreixenc Josep Maria Huguet pels de suborn, falsedat documental, prevaricació, no perseguir delictes i infidelitat en la custòdia de documents oficials.

El grup d'empreses Núñez i Navarro afirma que compleixen amb les seves obligacions fiscals i que la seva activitat ha estat sotmesa a 282 inspeccions de l'Agència Tributària, confirmant que la tributació de la constructora s'ajusta a la legalitat vigent. Per aquests motius, el grup empresarial formalitzarà un recurs davant el Tribunal Suprem per reclamar una declaració d'innocència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.