Lluís Mont: 'En l'àmbit de la recerca cal flexibilitzar el mercat laboral'


Temes relacionats

Els especialistes en medicina esportiva creuen que l'estudi del cardiòleg Lluís Mont es refereix a esportistes d'elit i a casos concrets (20/gen/11)

Lluís Mont: 'Per salut, però, l'esport ha de ser moderat' (20/gen/11)

Lluís Mont: 'L'esport de resistència intens podria provocar fibrosi i arítmies cardíaques' (18/gen/11)


  • Comparteix:

Lluís Mont és cardiòleg de l'Hospital de Barcelona

Lluís Mont és cardiòleg de l'Hospital de Barcelona

L'actual rigidesa del mercat laboral és un dels principals impediments per tal que l'àmbit de la recerca aconsegueixi un major estat de desenvolupament i professionalització, segons el doctor santcugatenc Lluís Mont. El cardiòleg de l'Hospital Clínic de Barcelona ha argumentat durant una entrevista al magazín 'Estiu a Fons' de Cugat ràdio (91.5 FM) que el sistema laboral vigent a l'Estat espanyol fa difícil contractar persones que es dediquin exclusivament a la investigació mèdica.

Segons ha explicat Mont, l'Hospital Clínic de Barcelona sovint ha de recórrer a tècniques 'creatives' per solucionar les limitacions en la contractació de personal de recerca. El cardiòleg ha remarcat la necessitat d'una reforma del mercat laboral per permetre que el sector de la recerca sigui més flexible.

Lluis Mont -

Hi ha massa poca mobilitat a l'àmbit laboral espanyol.


Mont també ha assegurat que les poques opcions dels metges de dedicar-se exclusivament a l'àmbit de la recerca és un dels principals impediments que té actualment l'avenç mèdic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.