Els Mossos d'Esquadra recomanen ocultar les joies per evitar robatoris


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra recomanen amagar les joies a l'hora de vestir

Els Mossos d'Esquadra recomanen amagar les joies a l'hora de vestir

Els Mossos d'Esquadra recomanen no fer ostentació de les joies d'or en la indumentària per evitar robatoris. Segons el cos policial, els furts de cadenes, braçalets i anells d'or augmenten a l'estiu perquè el tipus de vestimenta fa més visibles aquests objectes. Els Mossos alerten que les dones de més de 60 anys són el col·lectiu més vulnerable a patir aquests furts.

L'augment del preu de l'or i la visibilitat de les joies a causa de la vestimenta estival fan que durant aquesta època augmentin els robatoris de cadenes, braçalets i anells. Els Mossos d'Esquadra informen que els lladres solen distreure les víctimes per arrencar-los les cadenes que porten penjades al coll, i que després fugen corrents, amb bicicleta o amb motocicleta.

L'intendent dels Mossos d'Esquadra Lluís Estapé ha donat alguns consells per evitar aquest tipus de delictes.

Lluís Estapé

Especialment quan arriba l'estiu la gent va més lleugera de roba i la gent gran porta cadenes. Demanem que no es faci molt visible.


El cos policial recomana als ciutadans que no vagin sols i que s'ocultin les joies. Els Mossos d'Esquadra també aconsellen que no s'ofereixi resistència si s'és víctima d'un delicte i que s'informi ràpidament a la Policia Local per poder localitzar els presumptes autors del robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.