Sant Cugat acull des d'aquest dijous participants de la Jornada Mundial de la Joventut


  • Comparteix:

Catedral del Sant Esperit, a la plaça Vella de Terrassa / foto: viquipèdia

Catedral del Sant Esperit, a la plaça Vella de Terrassa / foto: viquipèdia

Més de 2.000 peregrins s'instal·len, des d'aquest dijous i fins diumenge, a col·legis de la nostra ciutat per participar a la Jornada Mundial de la Joventut. A més de Sant Cugat, també acolliran joves peregrins alguns col·legis de Terrassa i de Sabadell. Els peregrins provenen dels Estats Units, Polonia, França, Veneçuela i Zimbawe entre d'altres.

La iniciativa correspon a la diòcesi de Terrassa, que ha coordinat l'acollida de prop de 2.000 nois i noies. A més també s'espera la presència de tres bisbes i nombrosos sacerdots.

Els joves participaran en diversos actes entre els quals destaca la missa que se celebrarà el segon diumenge d'agost a la Catedral de Terrassa i una festa posterior a la plaça. En els dies posteriors es traslladaran a Madrid, on tindrà lloc la jornada principal durant la tercera setmana d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.