El gimnàs Eurofitness incorpora un punt de recàrrega per a mòbils


  • Comparteix:

Els usuaris dels gimnàs ja poden recarregar els seus telèfons mòbils de manera gratuïta

Els usuaris dels gimnàs ja poden recarregar els seus telèfons mòbils de manera gratuïta

L'Eurofitness Sant Cugat incorpora a les seves instal·lacions un punt de recàrrega per a telèfons mòbils i altres dispositius electrònics. La cadena de gimnasos UBAE, concessionària del centre santcugatenc, ha arribat a un acord amb l'empresa PuntoBilë perquè instal·li aquests dispositius en alguns dels seus centres esportius, inclòs el de la nostra ciutat.

Els usuaris d'Eurofitness Sant Cugat, situat a la Rambla del Celler, podran recarregar el seu telèfon mòbil, càmera i mp3 en un punt situat a l'interior de l'equipament. Durant la recàrrega, el client pot accedir a diferents continguts informatius i publicitat a través d'una pantalla digital i de manera gratuïta.

La coordinadora del centre santcugatenc, Gemma Moreno, ha valorat a Cugat.cat l'acollida que ha tingut la iniciativa entre els usuaris.

Gemma Moreno

La veritat és que els clients vénen al centre, veuen la màquina, se'ls explica, ho proven i els agrada.


La nova eina està operativa des de fa dues setmanes i es troba a la recepció del gimnàs. Incorpora fins a 18 tipus de recarregadors, amb la qual cosa és compatible amb el 95% de les marques actuals, com Nokia, Motorola, Blackberry, Apple i Philips, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.