EsadeCreapolis tindrà un nou centre esportiu accesible per tothom


Temes relacionats

EsadeCreapolis incorpora tres empreses més com a residents ( 2/ago/11)

EsadeCreapolis acull avui les VII Jornades de Recerca (30/jun/11)


  • Comparteix:

El centre empresarial EsadeCreapolis

El centre empresarial EsadeCreapolis

El centre d'innovació EsadeCreapolis podrà gaudir d'un nou centre esportiu i de 'fitness' que començarà a estar operatiu a partir d'aquest setembre i es denominarà Corner 4. Aquest projecte, dut a terme per l'empresa Cyes Infraestructuras, comptarà amb un gimnàs d'aproximadament 1.500 metres quadrats, a més d'una zona exterior d'uns 4.000 metres quadrats on s'hi construiran pistes de pàdel, un camp de futbol 7 i una piscina recreativa, entre d'altres coses. Les instal·lacions estaran obertes a tothom.

Corner 4 és el nom d'aquest nou centre esportiu que obrirà portes a EsadeCreapolis, després que l'empresa Naleva Sports hagi arribat a un acord amb la companyia Cyes Infraestructuras per cedir-los els locals i els terrenys on s'ubicarà la nova instal·lació. La primera fase de les obres, que es preveu que estiguin enllestides al setembre, consisteix en reformar la planta baixa de l'edifici d'EsadeCreapolis per situar-hi un espai de 'fitness', que comptarà amb una zona cardiovascular, àrees d'entrenament i elements per relaxar-se, com ara saunes i banys turcs.

La resta de serveis del centre es construiran més endavant. L'espai exterior compta amb 4.000 metres quadrats i servirà per ubicar-hi equipaments esportius com ara pistes de pàdel, un camp de futbol 7 i una piscina recreativa. Corner 4 serà accessible tant pels alumnes d'ESADE com a la resta de particulars.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.