El CAP Sant Cugat aten més de 1.000 pacients la primera setmana d'agost


Temes relacionats

Queixes i resignació al CAP Sant Cugat, en el primer dia de tancament del de Valldoreix ( 1/ago/11)


  • Comparteix:

1.000 pacients es visiten la primera setmana d'agost al CAP Sant Cugat

1.000 pacients es visiten la primera setmana d'agost al CAP Sant Cugat

Durant els primers cinc dies del mes d'agost més de 1.000 persones s'han visitat entre el servei d'urgències i les visites mèdiques del Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat. Aquest centre assumeix aquest mes els pacients del centre de Valldoreix. Els dos primers dies es van atendre prop de 350 pacients, mentre que la resta de dies s'han visitat 240 persones, segons ha explicat el metge del CAP Sant Cugat i membre del comitè d'empresa del sindicat Metges de Catalunya Ander Burgaña, que també ha subratllat que tot i que la situació s'ha 'normalitzat' els darrers dies, l'atenció als pacients no és la desitjada i la mateixa que es fa habitualment.

Aquesta ha estat la primera setmana que el CAP Sant Cugat ha assumit els pacients del CAP Valldoreix, ja que aquest centre romandrà tancat durant tot el mes per fer front a les retallades de la Generalitat en sanitat. Els primers dies de la setmana els professionals del centre van visitar prop de 350 pacients, tal i com ha explicat el metge del CAP Sant Cugat i membre del comitè del sindicat Metges de Catalunya, Ander Burgaña.

Ander Burgaña

La primera setmana ha sigut difícil, pels usuaris que no sabien on havien d'anar. Els primers dies s'han visitat 350 pacients al dia.


Burgaña ha explicat que a finals de setmana s'han visitat cada dia prop de 240 pacients. El metge també ha argumentat que tot i que la situació a final de la setmana s'ha 'normalitzat' l'atenció que es fa als pacients no és la que es desitja.

Ander Burgaña

No estàs en una situació que atenguis la gent igual de bé que habitualment. Molts pacients no els coneixem, són d'altres centres.




Ander Burgaña també ha assegurat que no se sap com anirà el mes ja que no se sap quantes persones s'acostaran al centre cada dia ja que s'atenen les persones a mesura que van arribant al CAP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.