La C-58, tallada en direcció Barcelona el proper cap de setmana


  • Comparteix:

La C-58 en una imatge d'arxiu

La C-58 en una imatge d'arxiu

La via C-58, que passa pels voltants de Sant Cugat,quedarà totalment tancada des del proper divendres fins el diumenge a la matinada en sentit Barcelona, pel desmuntatge del pont de la B-1414 a l'alçada de Bellaterra. Els santcugatencs que es vulguin desplaçar en cotxe a la capital catalana, doncs, ho podran fer a través d'un carril obert especialment per la calçada en direcció nord. Pel que fa als cotxes que es desplacin cap Sabadell i Terrassa, podran circular pel lateral en direcció nord.

Les obres afectaran la zona fins a mitjans d'agost, amb diferents actuacions. Durant la segona setmana d'agost també hi haurà altres talls que afectaran l'entorn de Sant Cugat. L'autopista del Vallès ja ha tallat completament el lateral de la via aquest dilluns i dimarts. Així doncs, els santcugatencs que vulguin accedir a Bellaterra i Sabadell Sud-Badia del Vallès ho hauran de fer per l'interior de la urbanització de Sant Pau de Riu Sec.

D'altra banda, des de dimecres i fins diumenge a la matinada es tallarà completament el tronc de l'autopista en sentit Terrassa. Això implicarà que els accessos a Sabadell Centre-Nord, Terrassa i Manresa es facin pel lateral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.