La Creu Roja local creix en socis i voluntaris


Temes relacionats

La Creu Roja local participa en una campanya per combatre la sequera a la Banya d'Àfrica ( 7/ago/11)

Un valldoreixenc, president de Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix ( 2/ago/11)


  • Comparteix:

Lluís Carreras és president comarcal de la Creu Roja

Lluís Carreras és president comarcal de la Creu Roja

Les aportacions de la ciutadania a la Creu Roja s'han incrementat en el darrer any malgrat la crisi econòmica, segons ha assegurat al magazín 'Estiu a Fons' de Cugat ràdio (91.5 FM) el president de la Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix, Lluís Carreras. Carreras ha argumentat que la mala situació econòmica ha fet adonar a la ciutadania de la necessitat de les causes solidàries, i això s'ha traduït en un augment de socis i voluntaris.

Tot i no proporcionar dades exactes, el president local de l'entitat solidària ha explicat que la Creu Roja no s'ha vist afectada per la reducció d'aportacions a causa de la crisi que han patit moltes ONG i ha crescut en nombre de socis i voluntaris.

Lluís Carreras

La crisi fa adonar la gent de les necessitats del seu entorn.


Carreras també ha destacat que la llarga tradició de la Creu Roja i la seva implantació arreu del món fan que aquesta entitat estigui molt més arrelada al territori i pugui conèixer millor les necessitats de cada indret.

El valldoreixenc Lluís Carreras del Rincón va ser elegit president del comitè comarcal de la Creu Roja a Sant Cugat - Rubí - Valldoreix a principis d'aquest mes. El seu nomenament coincideix amb l'inici de la formulació del nou pla d'acció de l'entitat, que començarà a definir-se al setembre i marcarà les línies d'acció per als propers quatre anys, tant a la ciutat com arreu de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.