El Parlament Europeu de Joves s'oposa a la intervenció d'Europa a les revoltes àrabs


  • Comparteix:

Sessió del Parlament Europeu de Joves

Sessió del Parlament Europeu de Joves

El Parlament Europeu de Joves es mostra contrari a la intervenció dels estats europeus en les revoltes dels països àrabs. Aquesta és una de les conclusions de l'Iberian Forum 2011, que s'ha celebrat aquesta setmana a Girona i ha comptat amb la presència de tres santcugatencs. En l'acte, els participants han debatut temes d'actualitat que protagonitzen l'agenda política europea.

L'Iberian Forum 2011 ha posat punt final aquest dijous amb la conclusió que cal evitar la intervenció europea en les revoltes dels països àrabs. Els participants del fòrum, dels quals tres són santcugatencs, són partidaris de l'autogestió del conflicte de la mà dels mateixos ciutadans àrabs.

La presidenta del Parlament Europeu de Joves, la santcugatenca Adriana Díaz, ha destacat les conclusions del debat sobre les revoltes àrabs.

Adriana Díaz

La línia general és la no intervenció. La jornada ha anat molt bé.



Al llarg de la iniciativa, els joves han debatut temes com l'ús de l'energia nuclear a Europa, les polítiques mediambientals i les mesures socials i culturals dels diferents països de la Unió Europea. L'acte ha comptat amb 145 participants de 20 països europeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.