Cugat.cat es manté al juliol amb 21.000 usuaris segons l'OJD


Temes relacionats

Cugat.cat tanca el maig amb 31.510 lectors, el millor resultat de la història (14/jun/11)

L'audiència de Cugat.cat creix un 50% en un any, segons l'OJD (25/ago/10)


  • Comparteix:

Cugat.cat ha rebut més de 21.000 usuaris únics al juliol

Cugat.cat ha rebut més de 21.000 usuaris únics al juliol

Cugat diari, el diari digital de Cugat.cat, es manté al juliol en nombre d'usuaris únics respecte el mateix mes de l'any passat, segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Més de 21.000 persones han visitat la pàgina web durant tot el mes, un creixement de més d'un terç d'usuaris respecte el juliol del 2010. Malgrat això, l'arribada de les vacances s'ha traduït en una baixada del 32% respecte el mes de maig, quan Cugat.cat va assolir la seva xifra rècord de 31.500 usuaris únics.

El període de vacances, com ja va passar en anys anteriors, ha restat usuaris al diari digital de Cugat.cat, que malgrat tot ha tancat el juliol amb més de 21.000 usuaris únics, que han efectuat més de 40.000 visites a les pàgines del web. La baixada respecte a les dades del maig és de més d'un terç dels usuaris, però Cugat diari augmenta considerablement els seus registres si es comparen amb el mateix mes de l'any passat, amb 7.000 usuaris més. El nombre de pàgines visitades s'ha practicament duplicat des de llavors, passant de les 84.000 a les 158.000 actuals.

La xifra rècord des que l'OJD va començar a certificar l'audiència de Cugat.cat ara fa dos anys es va aconseguir precisament el maig, d'enguany amb més de 31.500 visitants únics. Aquesta xifra és un 23% superior al millor registre de 2010, assolit el passat novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.