Boehringer Ingelheim col·labora en la trobada de farmacèutics de l'Hospital de Catalunya


  • Comparteix:

Boehringer Ingelhem compta amb el centre de producció farmacèutica a Sant Cugat

Boehringer Ingelhem compta amb el centre de producció farmacèutica a Sant Cugat

L'empresa farmacèutica, Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, col·labora per segon any consecutiu a la trobada de farmacèutics de l'Hospital de Catalunya. Sota el lema 'Lideratge i treball en equip: eines per fer front a la crisi' s'han congregat més de 100 professionals aquest cap de setmana, superant l'edició de l'any anterior.

La companyia farmacèutica ha col·laborat, per segon any consecutiu, amb la Societat Catalana de Farmàcia Clínca (SCFC) i la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH) a la segona trobada de farmacèutics de l'Hospital de Catalunya, celebrada aquest cap de setmana al Món St. Benet, de Manresa.

La trobada, organitzada sota el lema 'Lideratge i treball en equip: eines per fer front a la crisi', ha reunit a 115 professionals del sector farmacèutic, superant la xifra de l'any anterior. La reunió té com a objectius establir un espai de comunicació, reflexió, detecció de necessitats comunes i d'intercanvi d'experiències, així com de debat científic per a nous projectes i estretègies conjuntes.

Boehringer Ingelheim té, dins l'Estat espanyol, la seva seu central a la ciutat, amb prop de 1.700 col·laboradors. Amb una vocació industrial, la companyia farmacèutica compta amb dos centres de producció internacionals situats a la província de Barcelona: la planta de producció química de Malgrat de Mar i la planta de producció farmacèutica de Sant Cugat, des d'on es fabriquen medicaments per més de 100 països de tot el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.