Mor la santcugatenca Núria Serraïma, vinculada al món musical i educatiu


  • Comparteix:

Núria Serraïma

Núria Serraïma

La santcugatenca Núria Serraïma ha mort després d'una llarga malaltia. Serraïma havia estat directora de la Coral Infantil de l'Escola Pins del Vallès, de la Coral La Pinya i de la Coral Sant Cugat. A més, també havia estat col·laboradora de Ràdio Sant Cugat, on havia participat a programes com 'Pares i Nins'. L'enterrament tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts d'onze del matí, al Monestir.

Núria Serraïma, a més, va ser presidenta de la coordinadora d'AMPA de la ciutat, va estar vinculada amb l'AMPA de les escoles Pins del Vallès i Leonardo da Vinci i va ser també la promotora de les nadales que duen a terme les corals infantils de la ciutat en època nadalenca. A més, va treballar a l'escola Estudis Musicals Atlàntida, de Barcelona.

També, la santcugatenca va estar relacionada amb Ràdio Sant Cugat on, en una primera etapa, va realitzar el programa de cinema 'Fenaquistiscopi' i, en una segona etapa, va participar en el programa 'Pares i Nins'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La recordo molt a la Núria,habia col-laboratamb mi. E.P.D.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 22/ago/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.