Dona Informació dobla les places del taller de risoteràpia


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha doblat l'oferta de places del taller de teràpia del riure que organitza el Servei Dona Informació a causa de l'elevat nombre de preinscripcions. Un total de quaranta persones s'han apuntat a aquesta iniciativa, que té l'objectiu d'ensenyar tècniques d'expressió oral i corporal per alliberar el cos de les tensions.

El taller de teràpia del riure intenta que els seus alumnes aprenguin a veure la vida de forma positiva i millorin la capacitat de relació amb la resta de persones. De les 14 places amb què es van obrir els tallers se n'ha passat a 40. Una xifra que demostra la demanda que ha tingut aquesta iniciativa que ha engegat el servei municipal DonaInformació. Ens ho explica la regidora d'Acció Cívica i Igualtat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Malauradament, la societat en general sent una especial necessitat de passar estones rient i amb humor.


Les classes, que es faran a la Casa de Cultura, estaran formades per sessions pràctiques en què s'ensenyaran les tècniques i jocs de desenvolupament personal. Es tracta de despertar el nen que cada persona porta dins per aconseguir així desbloquejar les tensions i equilibrar les emocions. Tal com diu, la regidora Marta Subirà, són tallers que ajuden a prendre's la vida d'una altra manera.

Marta Subirà

Els tallers ens ajuden a trobar temps per nosaltres i a apendre a viure la vida d'una manera més optimista.


El taller de teràpia del riure, del qual s'encarrega la monitora Maria Luz Urbe, es desenvolupa en quatre sessions de dues hores i finalitza el proper 4 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.