El primer Llongueras Elite de Sant Cugat obre aquest dijous les portes


  • Comparteix:

La plantilla rebrà un curs de formació tres dies abans de l'obertura

La plantilla rebrà un curs de formació tres dies abans de l'obertura

La primera perruqueria Llongueras de Sant Cugat obrirà les portes al públic aquest dijous. Situada al carrer Santiago Rusiñol i amb el nom de Llongueras Elite, la perruqueria compta amb un pati de llum amb música 'chill out' com a sala d'espera.

El primer Llongueras Elite de la ciutat compta amb un nombre de serveis, d'atenció al públic, d'estils i de tendències similars a qualsevol altre perruqueria de la familia Llongueras. Tot i això, adaptar-se a la realitat econòmica actual és el punt que diferencia les dues marques, segons comenta el responsable de la marca Llongueras Elite i encarregat del nou centre, Sergi Gros.

Sergi Gros

Llongueras Elite s'adapta a la realitat econòmica que s'està vivint i per això els preus són més assequibles.


També considera que el pati de llums que s'utilitzarà com a sala d'espera serà una particularitat que definirà el salò. La clientela podrà prendre un cafè, llegir una revista o fumar-se una cigarreta, tot això acompanyat de música 'chill-out'.

Sergi Gros

La clientela tindrà com a lloc d'espera un pati de llum amb música 'chill out'. Podran llegir una revista, prendre un cafè o fumar-se una cigarreta.





Llongueras Elite de Sant Cugat farà un curs de formació aquests dies a càrrec del responsable tècnic de Llongueras per familiaritzar la plantilla amb el nou centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.