Els més petits, protagonistes del darrer dia de la Festa Major de la Colònia Montserrat


  • Comparteix:

La Festa Major de la Colònia Montserrat s'ha acomiadat aquest diumenge amb les activitats infantils. Enguany la festa ha vist reduïda la seva programació d'activitats a causa de la situació econòmica. Tot i això, l'organització ha fet un balanç positiu de la festa grossa perquè la participació ha estat similar a la d'edicions anteriors.

Després de la sardinada-botifarrada i l'actuació musical d'aquest dissabte, la Colònia Montserrat ha posat punt final a la festa grossa amb les animacions dedicades als més petits aquest diumenge.

La secretària de l'Associació de Veïns del barri valldoreixenc, Concha Yuste, ha comentat a Cugat.cat que les retallades han afectat a les activitats de la festa, però que l'assistència ha estat bona.

Concha Yuste

Les festes aquest any han estat reduïdes per la crisi, però dins el que és el nostre pressupost hem complert.



Un centenar de persones s'ha acostat a la plaça de l'Hortet Solé per veure l'espectacle de màgia que ha tancat la Festa Major. Els veïns s'han mostrat satisfets amb l'edició d'enguany.

Participants

He vingut sempre i són les millors festes. / Han estat una mica retallades però en general bé. / Bé com tots els anys, s'hauria de fer més sovint.





A les vuit del vespre ha tingut lloc l'acte de comiat de la festa a l'expectativa de comptar amb més recursos econòmics de cara a l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.