La Festa de l'Ou Ferrat arriba als 20 anys cohesionant Can Borrull


  • Comparteix:

Els veïns del barri planenc de Can Borrull han tornat a reunir-se aquest diumenge al migdia al voltant de plats farcits d'ous ferrats i braó de porc per celebrar la tradicional Festa de l'Ou Ferrat. La festivitat, que enguany arriba a la seva 20a edició, ha servit també perquè els veïns exposin les seves preocupacions sobre la urbanització de la zona i la dotació econòmica destinada al barri.

20 anys després del naixement de la celebració, durant un sopar de germanor un 11 de setembre, els veïns de Can Borrull prenen una vegada més la seva Festa de l'Ou Ferrat com una manera de fer barri. A banda de simbolitzar un punt de trobada entre els veïns, la celebració ha comptat, en diverses edicions, amb una voluntat reivindicativa. És el cas de les demandes de legalització del barri durant la festivitat del 2006 i les preocupacions per la seva urbanització en la celebració d'enguany.

El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènec, ha expressat durant el dinar la seva voluntat de recollir les demandes dels barris i formalitzar-les en el Consell de Barri de les Planes que tindrà lloc d'aquí un mes.

Joan Puidomènec

Intentarem recollir les reivindiacions i prioritzar-les en el futur Consell de Barri de les Planes.




De la seva banda, un dels assistents més veterans de la festa, Josep Maria Buil, ha expressat les seves experiències en la celebració.

Josep Maria Buil

La festa ha estat sempre una jornada molt maca al barri. Es nota que hem tingut una davallada de participants perquè es va dividir el barri en dos associacions.




La 20a Festa de l'Ou Ferrat, que ha tingut lloc al Casal del Pi, ha comptat també amb la presència de membres del grup municipal de la CUP. En finalitzar la trobada, tots els assistents han rebut puros ecològics i un obsequi de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.