El PP anomena 'victimistes' aquells que s'oposen a la interlocutòria del TSJC


Temes relacionats

La Coordinadora d'AMPA de la ciutat, en contra de modificar el model educatiu ( 5/set/11)

Òmnium cridarà a la insubmissió si s'acaba amb la immersió lingüística ( 5/set/11)

La CUP crida a desobeir la interlocutòria del TSJC sobre la llengua ( 5/set/11)

ERC no acatarà la decisió del TSJC sobre la llengua vehicular a l'escola ( 5/set/11)

L'equip de govern diu 'no' a la decisió del TSJC ( 6/set/11)


  • Comparteix:

Jordi Carreras als estudis de Cugat ràdio

Jordi Carreras als estudis de Cugat ràdio

El PP de Sant Cugat titlla de 'victimistes' les entitats i els partits polítics que s'han posicionat en contra de la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que estableix que el castellà també ha de ser llengua vehicular als centres d'ensenyament. El president popular, Jordi Carreras, es mostra partidari d'un 'bilingüisme igualitari' en què català i castellà convisquin amb paritat.

Complir amb la legalitat i amb les sentències judicials que dicten els tribunals. Aquest és el principal argument amb què els populars santcugatencs encaren la interlocutòria del TSJC sobre la incorporació del castellà com a llengua vehicular a les escoles. Segons Carreras, el PP aposta per un model bilingüista en què ambdues llengües es trobin en igualtat. A més, considera que és inadmissible la insubmissió.

Jordi Carreras

No es pot convertir això en una batalla campal entre institucions. Seria contrari a la democràcia que un ens públic no pensi cumplir amb els tribunals.


Carreras creu que algunes formacions polítiques i entitats juguen al 'victimisme' quan 'se'ls porta la contrària' i destaca que això 'no dignifica Catalunya'. Segons el líder de la formació, s'ha de defensar el català i la cultura catalana, però tenint en compte 'la realitat' del carrer.

D'altra banda, Carreras ha aprofitat per marcar els objectius d'aquest curs polític per al partit. Segons el popular, les prioritats passen per consolidar el partit a nivell santcugatenc, aconseguint més afiliats i fent més difusió, i participar activament dins de l'Ajuntament. De la mateixa manera, Carreras ha recordat que reclamarà a l'equip de govern quines mesures tirarà endavant per superar la crisi econòmica.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A veure no facin riure que és molt patètic que a sobre que no para el PP de provocar malestar i dividir amb un greu barranc el ciutadans d´Espany(ñ)a amb els de Catalunya.... o no?Insults, mentides,crear problemes on NO n´hi han.....,i ah! nooooooooooo nosaltres som "victimistes"!!!! Caram!!! Potser que sí que va be que vagin fent igual,així cada vegada que diuen quelcom surten mes i mes Independentistes.Jo personalment m´hi incloc doncs fins fa poc era creient d´un Estat pluri-nacional,peró ara JA NO.penso eh que som tant DOLENTS?,vostès NO ens estimen,som tant i tant no se que....doncs fora.On no m´hi volen marxo i Santa Pau.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 6/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.