Les Planes ja té escola bressol amb una capacitat per a 27 alumnes


  • Comparteix:

Conesa i Recoder, en el moment de la inauguració

Conesa i Recoder, en el moment de la inauguració

La primera escola bressol de les Planes obrirà dilluns les seves portes. L'alcaldessa, Mercè Conesa i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluis Recoder, han inaugurat el centre educatiu aquest divendres al vespre, fet que ha coincidit amb el tret de sortida de la Festa Major.

L'escola bressol El Molí té una capacitat per a 27 alumnes i té dues aules, un dormitori, una cuina-office, una sala de mestres, un rebedor, dos jardins i un canviador-zona sanitària. Aquesta obra s'ha finançat amb els diners de lliure disposició del Consell de Districte de les Planes. L'obra, per un import de 180.000 euros, ha estat executada per Carlos Martínez SL. La coordinadora i mestra del centre educatiu, Laura Marceñach, s'ha mostrat satisfeta amb el nou projecte ja que és una bona aportació pel districte.

Laura Marceñach

El barri tenia la necessitat d'una escola bressol. A costat una mica però al final s'ha pogut crear.


A més, a la primera planta de l'escola bressol s'hi ha habilitat un espai familiar finançat gràcies al Pla de Barris per un valor de 50.000 euros. Aquest és un dels factors principals que ha remarcat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en el discurs d'inauguració on també ha intervingut el conseller de Territori i Sostenibilitat. Recoder ha considerat el projecte positiu i espera que amb ell es 'mantingui el caliu' de les Planes.

M.Conesa / Ll. Recoder

Gràcies a la Llei de Barris hem pogut tenir un projecte de recuperació. / Que sigui un símbol d'un barri que progressa i mantingui el caliu de les Planes.


A la primera planta, s’hi ha fet una rehabilitació que ha consistit en l’eliminació d’envans per crear: dos espais diàfans, un saleta d’estudi, una oficina pels monitors i un rac de comunicació connectat amb l'antena wimax per donar serveis de banda ampla. També s'ha reparat el paviment, s’han arranjat les finestres i s’ha dut a terme la rehabilitació del bany. Aquest espai infantil és per a nens i nenes de 5 a 12 anys, amb capacitat total de 21 alumnes. L'espai total és de 100 metres quadrats.

Coincidint amb la inauguració de l'escola, la línia 5 d'autobusos de les Planes ha incorporat un nou vehicle. Es tracta d'un microbús similar al que hi havia fins ara i que incorpora una plataforma per a persones amb cadira de rodes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.