L'equip de govern farà 'controls coercitius' per qui faci un mal ús dels contenidors


  • Comparteix:

Aquests són alguns del contenidors

Aquests són alguns del contenidors

L'equip de govern reconeix que durant els últims mesos ha notat un increment d'incivisme al voltant dels contenidors del centre i dels districtes, tal com ha denunciat la uaSC. En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha destacat que l'Ajuntament ja està treballant per millorar la situació i que intentarà fer un control més 'coercitiu'.

Paraira ha destacat, però, que per castigar els incívics cal 'enganxar-los en el moment' dels fets, quan estan deixant les deixalles en llocs inadequats, fet que dificulta la tasca de control. No obstant això, assegura que continuaran treballant perquè la situació millori.

Cristina Paraira

Estem mirant de fer un control més coercitiu. Per poder actuar s'ha d'enganxar el ciutadà en el moment.


La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans ha subratllat que al llarg dels anys, Sant Cugat ha patit altres episodis en què no s'ha fet 'un bon ús' dels contenidors, però ha destacat que aquest és un dels casos més greus amb què s'ha trobat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.