Els Gausacs estrenen programa a Cugat ràdio per apropar el món casteller


  • Comparteix:

Imatge dels Gausacs en una actuació

Imatge dels Gausacs en una actuació

Castellers de Sant Cugat conduïran un nou espai a la nova programació de Cugat ràdio, al 91.5 FM. Els membres de Gausacs Aina Serra i Xavier Rossell seran els encarregats de presentar el programa 'Tanquem Pinya'. L'horari d'emissió serà els dilluns, de nou a deu de la nit en directe, i es reemetrà els dimarts, d'una a dues del migdia.

Un dels objectius del programa és parlar sobretot dels Castellers de Sant Cugat, però també repassar els punts forts de l'actualitat castellera en general cada setmana. En cada programa es convidarà algun membre de la colla santcugatenca i un d'una altra colla per establir una tertúlia sobre el món casteller.

A més, el 'Tanquem Pinya' vol acomplir una funció pedagògica dels castells, ja que, segons els presentadors, molts santcugatencs valorarien més la magnitud de les actuacions dels Gausacs si coneguessin més aspectes d'aquest món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.