Valldoreix homenatja Francesc Busquests l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Els jardins Onze de setembre es troben annexos a la Casa de la Vila

Els jardins Onze de setembre es troben annexos a la Casa de la Vila

Valldoreix inaugurarà, durant la Diada Nacional, un monument a Francesc Busquets, coronel d'origen valldoreixenc que va participar en la Guerra de Successió. El nou monument estarà ubicat als jardins Onze de Setembre de la Casa de la Vila i ha estat elaborat amb pedres extretes dels terrenys de la masia de Can Busquets de la Floresta.

L'acte de commemoració de la Diada, en què es durà a terme la descoberta del monument, començarà a les dotze del migdia amb un parlament del president de l'EMD, Josep Puig, dedicat a la figura històrica d'aquest personatge. La inauguració comptarà amb la presència d'un membre de la família Busquets, que ajudarà el president a descobrir la nova figura.

Tot seguit arribarà el torn de les ofrenes florals tradicionals de l'Onze de Setembre. Els portaveus dels tres grups polítics que formen part de l'EMD de Valldoreix seran els encarregats de dur-les a terme. Laura Baldoví, de CiU-Actuem, dipositarà les flors juntament amb Pau Alonso, de la Candidatura de Progrés i Catalanista, i Josep Maria Canals, del PP. L'acte es tancarà amb el discurs institucional del president de l'EMD, que donarà pas a la cantada dels himnes de Catalunya i de Valldoreix per part dels membres de la Coral Harmonia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.