Recta final per la posada en marxa del menjador social de Càritas


Temes relacionats

El menjador social donarà servei, a partir del setembre, a una vintena de santcugatencs (28/jul/11)


  • Comparteix:

Visita a les instal·lacions que acolliran el menjador

Visita a les instal·lacions que acolliran el menjador

El menjador social de Càritas obrirà les seves portes a principis d'octubre una vegada finalitzades les obres i l'acondicionament del local. En aquests moments, l'entitat i l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament estan treballant per establir qui seran els beneficiaris d'aquest servei. També s'està procedint a la selecció de voluntaris que treballaran en aquest equipament que, a banda de menjador, també disposarà de servei de dutxa i bugaderia.

El menjador està ubicat al carrer d'Orient. La directora de la seu de Càritas a Sant Cugat, Amèlia de Juan, ha explicat a Cugat.cat els treballs previs que l'entitat està duent a terme.

Amèlia de Juan

Estem constituint un equip de voluntaris i analitzant quines són les persones que en seran beneficiàries, juntament amb l'Ajuntament.


De Juan ha explicat que el menjador, igual que la resta d'assistència que ofereix Càritas, no té una intenció paternalista sinó que busca facilitar les eines perquè els usuaris puguin sortir d'una situació de dificultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.