Càritas habilita un servei de mediació per l'habitatge


  • Comparteix:

Càritas amplia els seus serveis de suport a les famílies necessitades

Càritas amplia els seus serveis de suport a les famílies necessitades

Càritas amplia els seus serveis de suport a les famílies amb problemes relacionats amb l'habitatge, posant en marxa el Servei de Mediació per l'Habitatge (SMH). Per ara, aquest servei s'ofereix a la diòcesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa, a la qual pertany Sant Cugat. El ventall d'intervencions van des de l'assessorament fins a préstecs per fer front a possibles desnonaments.

La intenció d'aquesta nova prestació és evitar desnonaments que comporten l'exclusió social a través de l'exclusió residencial. El director de Càritas, Jordi Roglá, ha explicat a Cugat.cat que l'actual crisi ha fet que l'entitat ampliï la seva política d'intervenció.

Jordi Roglá

En lloc de fer l'ajut al final del procés actuarem a l'inici. És a dir, ara fem una intervenció de caràcter preventiu.


Les accions del Servei de Mediació per l'Habitatge comprenen l'assessorament, l'ajut en la cerca d'habitatge o la negociació amb entitats financeres o propietaris per tal de trobar una solució que eviti la pèrdua de l'habitatge.

Les persones interessades en aquest servei es poden adreçar directament a la seu de Càritas Sant Cugat, ubicada a la Casa Abacial, o bé a través del correu electrònic habitatge@caritasbcn.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.