Tret de sortida dels programes musicals a Cugat ràdio


  • Comparteix:

A Cugat ràdio també hi ha temps per la música

A Cugat ràdio també hi ha temps per la música

La nova temporada a Cugat ràdio arriba també amb novetats en els programes musicals. Aquest dilluns iniciaran la seva emissió els programes 'Apunts de veu', amb Pere Pahissa; '35 mm', amb selecció de Sílvia González; 'Rock'n'clàssics', amb presentació d'Esteve Llop, i 'Jukebox', amb selecció del departament de musicals de Cugat.cat.

La nova temporada de Cugat ràdio porta novetats pel que fa als programes musicals. Cada dilluns tindrà lloc 'Apunts de veu', d'una a dues del migdia i de set a vuit del vespre. Un programa presentat per Pere Pahissa en el qual s'explicaran biografies de grups i artistes com Louis Armstrong, Carlos Cano, Stevie Wonder, Joan Manuel Serrat i Alfredo Kraus, entre d'altres. A més, de dilluns a divendres a dos quarts de tres de la tarda, s'emetrà la fórmula musical 'Jukebox', amb els grans 'hits' de la història de la música seleccionats pel departament de musicals de Cugat.cat.

A partir de les deu de la nit dels dilluns, s'emetrà '35 mm', una selecció de bandes sonores originals a càrrec de Sílvia González. Els dilluns també tindrà lloc el programa 'Rock'n'clàssics', presentat per Esteve Llop, que inclourà biografies de grups i artistes del rock de les dues últimes dècades, com Sting, The Cure, Foo Fighters i Jaume Sisa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.