Estrena dels programes musicals dels dimecres


  • Comparteix:

La música, protagonista a Cugat ràdio

La música, protagonista a Cugat ràdio

Cugat.cat continua aquest dimecres estrenant nous programes musicals. A la una del migdia tindrà lloc 'Música entre amics', amb Joan Vallvé, més tard el 'Jukebox', com cada dia, el 'Juke Joint Radio', selecció d'Ulrich Sandner i 'L'hora del jazz', una tria de Jazzenviu.

Els dimecres d'aquesta temporada portaran nova programació musical a Cugat.cat. La primera novetat serà el 'Música entre amics', d'una a dues del migdia, que presenta Joan Vallvé i en el qual es coneixerà una personalitat relacionada amb Sant Cugat lligant la seva experiència musical i la seva biografia.

Més tard, com cada dia de dilluns a divendres, s'emetrà la selecció de 'hits' de la història de la música 'Jukebox, a partir de dos quarts de tres de la tarda.

A les set iniciarà una selecció del músic italià resident a Sant Cugat Ulrich Sandner. El blues es trobarà a 'Juke Joint Radio', també en la reemissió a partir de les deu de la nit, cada dimecres.

Per últim, a les onze de la nit tindrà lloc 'L'hora del jazz', una selecció basada en aquest estil que farà l'organització santcugatenca Jazzenviu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.